129132
Lasergraveermachine Accessoires
Module contunue rotatie 360° rotatiemodule-graveren-markeren-fiberlaser-graveerlaser
Lasergraveren op cilindrische oppervlakken is nu geen probleem meer. Met de accessoires zoals de rotatie module kunt u eenvoudig cilindrische voorwerpen rond graveren zoals ringen en buizen. Een rotatiemodule zorgt ervoor dat het object altijd in focus blijft terwijl de laser het metaal graveert. De rotatie module wordt door de lasersoftware aangestuurd. Uw rotatie module wordt geleverd met een extra gatenpatroon tafel.

Field lens
lens-graveren-markeren-fiberlaser-graveerlaserWanneer maximale snelheid en kwaliteit gewenst wordt in combinatie met een verantwoord investeringsbedrag geeft deze machine met de Field lens maximale straalkwaliteit. Met een straalspot die niet meer dan 20 μm gedraagt.
>100 en 160 Lenzen: werkoppervlak van een fiberlaser is 110x110mm; standaard meegeleverd; ideaal voor diepe markeringen
>254 en 330 Lenzen: werkoppervlak van een fiberlaser is bijna 4x zo groot en werkgebied wordt vergroot tot bijna 200x200mm

CE Fiberbril
veiligheidsbril-graveerlaser-graveermachine-graveren Strooilicht kan op termijn schadelijk zijn voor uw ogen en uw huid.
De fiberlaser veiligheidsbrillen beschermen de ogen tijdens het werken met de veiligheidsklasse 4 laser. Zowel de operator van de machine als andere mensen in dezelfde ruimte dienen een gekeurde, veilige laser veiligheidsbrillen te dragen. Let op dat uw bril is voorzien van de wettelijke keurmerken i.v.m. de sterkte van het filter.
Lasergraveermachine Accessoires

Uw bericht