129142
Industriële luchtfilter, enkel
Compacte industriële luchtfilter type AP 300-ST voor het reinigen van zowel deeltjes en gassen uit soldeer, laser of andere chemische processen. In de industriële sector is het belangrijk dat de luchtkwaliteit goed is. Een luchtfilter wordt bij een industrieel productieproces gebruikt om de lucht te zuiveren van schadelijke stoffen. Deze industriële luchtfilter is geluidsarm, maar heeft nog steeds een capaciteit van 300m³ per uur. Wanneer u veelvuldig rvs graveert/markeert is het volgens de ATEX wet verplicht om deze dampen met fijnstof af te zuigen. Het is slechts toegestaan om 0,2 milligram per kub, per uur aan fijnstof in de retourslucht te hebben. Afzuiginstallatie met één afzuigmond voor werkbereik 100x100 mm.

  • Geschikt voor reinigen van deeltjes en gassen uit
  • Soldeer, graveerlaser of andere chemische processen
  • Compacte machine
  • Interface LCD display
  • Werkbereik 100 x 100 mm
  • Bestaat uit 3 filters
  • Eenvoudige bediening op apparaat of via afstandbediening

Bediening via afstandsbediening of machine

Deze afzuiginstallatie is eenvoudig te bedienen op het display van de machine, of via afstandsbediening waarmee u het luchtvolume kunt instellen op uw gewenste niveau.

Filters voor industriële luchtfilter

Dit luchtfilter bestaat uit 3 verschillende filters: pre-filter, het midden filter (High Efficiency Particulate Air Filter) en hoofdfilter. Met het unieke 3-traps filtersysteem worden extreem kleine stofdeeltjes en luchtverontreinigingen gevangen en worden nare geuren geëlimineerd.

Industriële luchtfilter AP300-STIndustriële luchtfilter AP300-STIndustriële luchtfilter AP300-ST
MerkM-Line
Vermogen200 W
Fluisterstil tijdens gebruik<55dB
Luchtvolume300m³/h
Spaning110/220V / 50 Hz/60Hz
InterfaceLCD display
Uitvoering1 afzuigmond
BedieningDirect en met afstandbediening
Gewicht16kg
Afmeting410 x 250 x 450 mm
Industriële luchtfilter, enkel

Uw bericht