088
Mofex elektrische schaar
Eén voor allen - MOFEX maakt het mogelijk

Schoon en precies knippen van hoogwaardige materialen is eenvoudig en effectief met de MOFEX. Het concept van de Universele Elektrische schaar, meer dan 50 jaar geleden ontwikkeld, is en blijft marktleider op het gebied van kwaliteit en technologie. In werkplaatsen overal ter wereld zijn MOFEX scharen onmisbaar voor een reeks geavanceerde technologieën, van windturbines en energiecentrales tot prototypen van auto's en vliegtuigen en scheepsbouw.

Waar andere snijdgereedschappen beperkt zijn in hun handeling en prestaties, laat de MOFEX moeiteloos zijn potentieel zien. Veelzijdig qua toepassing, een voordeel als het gaat om een probleemloze werking: voor productieprocessen en snijdopdrachten in zowel grote bedrijven als het MKB is er geen beter alternatief qua prestaties en duurzaamheid.

Precisie en efficiëntie met één druk op de knop

De ongeëvenaarde kwaliteiten van de MOFEX overtuigen in allerlei snijprocessen. De beroemde "snit" -techniek maakt een eenvoudige hantering en soepele bediening van het snijgereedschap mogelijk, zelfs op de stijfste en dikste materialen. In tegenstelling tot andere systemen die werken volgens het principe van het door het materiaal duwen van de werktuigmachine, werkt de MOFEX met een zwenkend blad voor schonere en preciezere sneden. Met een minimaal vermogen kunnen rechte en radiale sneden snel, precies en zonder boor worden uitgevoerd: het te snijden materiaal blijft vlak en kostbare materiaalverspilling wordt voorkomen.

De optimaal uitgelijnde componenten van de MOFEX werken effectief in perfecte coördinatie: een combinatie van een krachtige motor en bladen van gehard staal met een titaniumnitride coating biedt een soepele en gelijkmatige snijprestatie, en creëert de best mogelijke basis voor hoogwaardige sneden. Maximale uitvoer en duurzaamheid worden gegarandeerd door de eersteklas afwerking van MOFEX scharen.

Mofex universeel inzetbaar

De MOFEX is het perfecte snijgereedschap voor een breed scala aan materialen - inclusief het knippen van rubber, leer, tapijt, kokos matten, canvas, glasfiber, kevlar, staal, rvs, diverse kunststoffen en textiel.

Info Mofex

Wilt u een demonstratie of meer info? bel met ons op 053-4308888
Plaatdikte
Plaatbreedte
Slagenmin
Tafelbreedte
Tafelhoogte
Achteraanslaglengte
Aandrijfmotor
Afmeting
Gewicht
Mofex elektrische schaar

    Type hieronder uw bericht