Taparm

Taparm kopen?

Moet u regelmatig schroefdraad tappen in boringen? Dan is een taparm wellicht  een interessante oplossing voor uw bedrijf!

Klaassen Enschede heeft een groot assortiment taparmen, wij verkopen pneumatische, hydraulische en elektrische machines.  Met een taparm tapt u op eenvoudige en snelle wijze schroefdraad in een boring. Een tapmachine is zo gemaakt dat de tapmotor altijd perfect in een horizontale of verticale positie staat zodat je altijd loodrecht in het werkstuk schroefdraad tapt. Doordat er gewerkt wordt met tappotten met slipkoppeling zal de kans op breuk in bijvoorbeeld kostbare werkstukken voorkomen.

taparm-taparmen

Taparm Elektrisch

Wij van Klaasen verkopen ook elektrische armen, wij kunnen elektrische machines leveren in verschillende uitvoeringen en met verschillende capaciteiten (tot M32). Het grote voordeel  van een elektrische tapmachine t.o.v. een pneumatische taparm is dat je geen compressor nodig bent waardoor je geen last hebt van geluidshinder en het energieverbruik ligt veel lager.

Taparm Pneumatisch

Pneumatische taparmen worden door middel van lucht aangedreven Klaassen Enschede levert verschillende pneumatische taparmen met verschillende capaciteiten vanaf M3 tot en met M27 en diverse werkbereiken  950-1450-1600-1900 mm.  Het voordeel van pneumatische taparmen is dat hij een stuk voordeliger in de aanschaf is dan een elektrische of hydraulische taparmen, een nadeel is dat u een compressor nodig heeft voor de lucht waardoor u geluidshinder, onderhoud van de compressor en hogere energie kosten heeft.

Taparm Hydraulisch

Bij ons kunt u ook terecht voor een hydraulische taparm wij verkopen hydraulische tapmachines met verschillende capaciteiten. Hydraulische aandrijvingen hebben een hogere energiedichtheid dan elektrische machines, met kleinere machines kan een groter vermogen worden geleverd.  Wij kunnen hydraulische taparmen leveren tot de maat M60.

Informatie taparm

 

Wilt een meer informatie over een van onze pneumatische, elektrische of hydraulische taparmen of wilt u een scherpe aanbieding? Neem dan geheel  vrijblijvend contact met ons op per mail info@klaassenbv.com of bel ons direct op 053-430 88 88.

tapmachine-taparmen-taparm