Zagen

Klaassen zaagmachines

Wij hebben het grootste assortiment cirkel- en lintzaagmachines, wij zijn dealer en importeur van diverse internationale merken  waaronder Bomar, Bauer, Ileri en Exactcut. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van het beste advies en oplossing voorzien.

Boren

Klaassen boormachines

Klaasen biedt een breed assortiment professionele boormachines aan. Hierbij kunt u denken aan tafelboormachines, kolomboormachines en coördinatenboormachines. Wij zijn importeur en dealer van diverse internationale merken zoals: Scantool, Ibarmia, Iberdrill, Bauer, IMM en Flott.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een gedegen advies.

Lasersnijden

Bodor lasersnijmachines

Het Bodor laser snijprogramma omvat fiber vlakbed- en buizenlasers. Met verschillende laservermogens en werk bereiken kunnen wij u compleet ontzorgen. 

Hoogwaardige service, continue kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Ons team ondersteunt en adviseert u met veel kennis en enthousiasme. De juiste adviezen zijn de basis om gezamenlijk succes te creëren.

Machinebeveiliging

Afscherming van uw Machinepark

Machinebeveiliging.com is o.a. gespecialiseerd in het leveren van modulaire machine afscherming, beschermkappen voor machines, modulair hekwerksystemen en drukgevoelige matten.

Het uitgebreide assortiment van Machinebeveiliging.com bevat een groot aantal producten om machines te beveiligen waaronder beschermkappen voor de draaibank kolomboormachine en freesbankdrukmattenlichtschermenmachineafscherming en nog vele andere producten.

Bel nu om een afspraak te maken

Onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies bij u op de zaak of bij ons in Enschede. 

Klaassen Sales
Back to top