Uw specialist op het gebied van metaalbewerkingsmachines

Klaassen Machines

Over ons

Klaassen is al meer dan 60 jaar leverancier van metaalbewerkingsmachines. Door onze jarenlange ervaring met metaalbewerkingsmachines kunnen wij u van het beste advies voorzien.

Historie

In 1956 zijn wij begonnen als toeleverancier van gereedschappen en machines in de regio Twente, door de jaren heen is Klaassen gegroeid en zijn we ook buiten regio Twente onze machines en gereedschappen gaan verkopen.

Klaassen 2021

Door de jaren heen hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, veel klanten zijn al jaren klant en daar zijn wij erg trots op. De machines die we bij onze klanten hebben geleverd gaan van een werkbankslijpmachine tot en met een fiber buizenlaser compleet met aanvoerbunker.

Klaassen machines is een goede, flexibele en betrouwbare partner die te allen tijde kwalitatief hoogwaardige machines tegen concurrerende prijzen kan aanbieden, nu en in de toekomst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend bij ons langs in Enschede waar we in onze showroom in vele machines hebben staan. Dit geeft u de mogelijkheid om te zien wat we leveren. Heeft u liever bezoek van een van onze product specialisten? Bel ons dan voor een afspraak 053-430 8888.

Bel nu om een afspraak te maken

Onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies bij u op de zaak of bij ons in Enschede. 

Klaassen Sales

Contact

Back to top