Bomar

BOMAR Lintzaagmachine

Het bedrijf BOMAR is al meer dan 20 jaar een belangrijke speler in de ontwikkeling en productie van lintzaagmachines.

Het bedrijf BOMAR werd opgericht in 1993, met 6 medewerkers en 120 m² productieruimte. Het produceerde destijds 1 enkel model lintzaag type STG 200. Door de grote vraag naar kostenbesparende en kwalitatief hoogwaardige bandzagen hebben zij het assortiment van hun producten aanzienlijk kunnen uitbreiden. In korte tijd is het aandeel in geëxporteerde producten meer dan 50%. In de daaropvolgende jaren bleef BOMAR groeien door voortdurende ontwikkeling, kwaliteitsverbeteringen en uitbreiding van hun dealernetwerken in Europa, Azië en Amerika.

Het productieprogramma van het bedrijf is gericht op machines variërend van kleine mobiele handzagen tot volledig hydraulische, CNC-gestuurde machines met tweezijdige verstek, ontworpen om stalen materialen van bijna elke afmeting te zagen. Ook onderdeel van de productie is een breed scala aan handlingsystemen waaronder opduwsystemen, lengteaanslagen en rollenbanen.

Bomar producten worden voortdurend ontwikkeld en verbeterd om aan de laatste markteisen te voldoen. Naast het ontwerpen van nieuwe machines, zijn zeer ervaren ingenieurs op de ontwikkel- en testafdeling betrokken bij het verhogen van de efficiëntie en bruikbaarheid van bestaande machines.

Om hun klanten de beste beschikbaarheid van onze producten te bieden, hebben ze een wereldwijd netwerk van distributiepartners met opgeleid en ervaren servicepersoneel. Gedurende de levensduur van Bomar hebben ze tot op heden meer dan 60.000 bandzagen geproduceerd en verkocht, wat hun motiveerde om de productiviteit en gebruikswaarde van de machines verder te verhogen.

BOMAR Lintzaagmachines Assortiment

Bomar heeft een breed assortiment zaagmachines, ze verkopen handbediende, halfautomatische en volautomatische lintzaagmachines. Klaassen is importeur en dealer van BOMAR zaagmachines voor Nederland. Wij hebben de juiste kennis in huis om aan de hand van uw wensen het meest geschikte zaagmachine te adviseren, te installeren en te onderhouden gedurende de gehele levensduur.