Filter
Merk
Bomar - MOVE-D Coördinatenboormachine
Bomar - MOVE-D Coördinatenboormachine
Bekijk vergelijking
U kunt maximaal 3 machines met elkaar vergelijken. Deselecteer machines om te vergelijken.

Bel nu om een afspraak te maken

Onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies bij u op de zaak of bij ons in Enschede.Ā 

Klaassen Sales

CNC gestuurde coördinatenboormachine

Was u opzoek naar een CNC gestuurde coƶrdinatenboormachine? Klaassen Enschede heeft een groot assortiment coƶrdinatenboormachines in het programma.

Met een coƶrdinatenboormachines is het mogelijk om geheel automatisch met een hoge snelheid en hoge nauwkeurigheid gaten in platen, profielen en kokers te boren en te frezen. Omdat er met een CNC gestuurde boormachine automatisch geboord kan worden kunt u veel tijd en geld besparen. zijn te verkrijgen in diverse groottes, uitvoeringen en voor verschillende toepassingen te verkrijgen Laat u geheel vrijblijvend adviseren en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klaassen Enschede verkoopt naast coƶrdinaten boormachines ook cirkelzaagmachines, kernboormachines, bandschuurmachines, kolomboormachines en nog vele andere machines voor metaalbewerking.

Coördinatenboormachine informatie

Heeft u een vraag over een cnc gestuurde coƶrdinatenboormachine of wilt u een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op u kunt on bereiken via het nummer: 053-430 88 88 of u kunt ons mailen info@klaassenbv.com

Back to top