Lintzaag op maat

Een lintzaag op maat is van groot belang las u een specialistische dienst levert. Klaassen Machines levert de lintzaagmachine voor metaal die perfect aansluiten bij uw werkzaamheden. Wij stellen de machine samen die ervoor zorgt dat u efficiƫnt kunt werken. Voor het samenstellen van de beste lintzaag dient u met een aantal zaken rekening te houden waar wij u graag over adviseren.

Verschillende soorten lintzaagmachines

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er veel verschillende lintzaagmachines bestaan. Iedere zaag heeft zo zijn eigen doel. Zo is de ene bijvoorbeeld geschikt voor het zagen van hout, terwijl de ander bedoelt is voor het op maat zagen van metaal. In ons aanbod vindt u enkel lintzaagmachines voor het zagen van metalen. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Daarnaast kunnen ook de afmetingen van de machines sterk van elkaar verschillen. Aangezien de Lintzagen op maat samen te stellen zijn, is er altijd een geschikte machine te vinden. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke bandzaagmachine uit ons programma het best hierop aansluit.

Lintzaagmachine

Wat wilt u zagen met de ijzerzaag machine?

Daarnaast is het belangrijk om goed rekening te houden met de producten die u wilt gaan snijden. Ongetwijfeld gaat u materialen zagen van verschillende vormen en uiteenlopende afmetingen. Dit zorgt ervoor dat er andere vertandingen per materiaal nodig zijn. Dit nemen wij allemaal mee bij het uitzoeken van de beste lintzaag.

Zaagblad

Dit brengt ons direct bij het derde punt waarop gelet moet worden: het zaagblad. Naast dat de vertandingen van belang zijn, is ook de grootte en dikte van het zaagblad belangrijk.