Wereldwijd debuut! Bodor Laser 40kW

Wereldwijd debuut! De persconferentie voor de nieuwe lasersnijmachine van Bodor Laser met een vermogen van 40kW kende een groot succes.

Op 4 september maakte de Bodor Laser 40kW ultra high power fiber lasersnijmachine zijn wereldwijde debuut in het Bodor Laser Innovation and Research Center, om de toekomstige baanbrekende houding te definiëren en een nieuw hoogtepunt te bereiken in de lasersnij-industrie. Door de jaren heen heeft Bodor Laser altijd voorop gelopen in de industrie met zijn sterke R & D-capaciteit. Nu is ’s werelds eerste 40 kW lasersnijmachine onthuld, waarmee lasersnijden opnieuw wordt gedefinieerd.

40 kW fiber laservermogen kan ervoor zorgen dat lasersnijtechnologie een grote stap als geheel verbetert, meer beperkingen van lasersnijverwerking doorbreekt en laserverwerking een uitgebreider gebruiksscène maakt. Wat gebruikers kunnen ervaren, is niet alleen dat ze dikker kunnen snijden, maar ook dat ze sneller, fijner, beter en goedkoper kunnen snijden en bedrijven kunnen helpen hun efficiëntie te verbeteren, meer kosten te verlagen en een bredere markt uit te breiden.

Momenteel is het verkoopvolume van Bodor Laser 10kW-producten meer dan 200 sets en het verkoopvolume van 20kW-producten is ook meer dan 20 sets. De eerste batch van 30kW-klanten ter wereld hebben ook officieel het contract ondertekend en 40kW-producten hebben hun wereldwijde debuut voltooid. Boven de top blijft Bodor Laser de verbeelding ‘prikkelen’ en herdefinieert lasersnijden!

Er is een sterk vermogen nodig om vooruit te komen om de wereld te leiden. Bodor Laser neemt het wereldwijde debuut van 40 kW als uitgangspunt, start een nieuwe ronde van technologische revolutie, past lasertechnologie toe op een breder scala aan velden en stelt tienduizenden productiebedrijven in staat om te transformeren en te upgraden! Creëer steeds meer waarde voor wereldwijde metaalverwerkende bedrijven.

Ook geinteresseerd in een lasersnijmachine mt 20, 30 of 40 KW vermogen? Bel ons dan vrijblijvend 053-430 8888

Klaassen Machines

Over ons

Klaassen Machines

Klaassen is een onafhankelijk familiebedrijf en importeert al ruim 60 jaar machines en gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie. Wij richten ons op de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan kwaliteit, advies en service.

Back to top