112116
Modulair hekwerk

Modulair hekwerk voor afscherming gevaarlijke zones van machines

 

Onze modulair hekwerksystemen zijn de ideale oplossing als afscherming van gevaarlijke zones die niet zomaar betreden mogen worden. Doordat onze hekwerken systemen modulair zijn kan het snel opgebouwd, uitgebreid of aangepast worden. Zo kan er altijd ingespeeld worden op elke situatie. Onze hekwerk systemen zijn voordelig geprijsd en hebben een korte levertijd.

NEWTEK modulair hekwerk

 

Het Newtek modulair hekwerk systeem is gemaakt om een oplossing te bieden in kosten, esthetiek, eenvoudige installatie en robuustheid; ideaal voor diegenen die gevaarlijke gebieden moeten afbakenen. De zichtbaarheid van het afgescheiden gebied is een sterk punt van dit hekwerk systeem; de combinatie van het zwarte gaas en panelen verbetert het zicht op het gevaarlijke gebied. Krasbestendigheid wordt gegarandeerd door een speciale zwarte coating.

machine-afscherming-modulair-hekwerk

TEKNO modulair hekwerkDe panelen van het  Tekno modulair hekwerk systeem hebben geen frame, daardoor is de productietijd korter en worden de kosten aanzienlijk gereduceerd.  Het hekwerk is wel robuust, de panelen zijn voorzien van gevouwen verstevigingen daardoor beschikken ze over een excellente impact bestendigheid, de staanders hebben een gelaste voetplaat. Het Tekno hekwerk is ideaal voor diegenen die zo kosten efficiënt mogelijk een gevaarlijk gebied moeten afbakenen.

modulair-hekwerk-machine-afscherming


Veiligheidsnormen machinebeveiliging


NEWTEK en TEKNO machineafscherming is speciaal ontworpen om te voldoen aan alle vereisten voor goed functionerende machinebeveiliging.

Informatie Hekwerken


Wilt u meer informatie of wilt u een offerte ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op dit kan telefonisch 053-430 8888 of per mail info@klaassenbv.com
Modulair hekwerk

    Type hieronder uw bericht